Сайтът разполага с класически картови и бордови игри разделени в три основни категории – карти, на дъска, казино.

Дневният брой изиграни игри надхвърля 70 хиляди, като Белот, Сантасе, Свара (Сварка), Билярд и др. са едни от най-играните игри в платформата. Сайтът също провежда ежеседмични онлайн турнири, в които едни от най-добрите играчи на съответните игри могат да премерят сили помежду си.

Турнири

Турнирите в сайта се делят на три основни групи – дневни, седмични и уикенд турнири. Дневният турнир е на Белот. В него участниците са разделени в А и Б група, според коефициента на успеваемост, който имат.

Седмичните и уикенд турнири застъпват на ротационен принцип по-голяма част от останалите игри в сайта. Наградният фонд за първите три места се формира от различни екстри, предлагани в сайта.

Профили и социални елементи

Профил

В него освен информацията, която всеки може да впише по желание, се намира и хронологията на изиграните игри, социалната активност и постижения на всеки играч. Профилите могат да бъдат „харесвани“ от други потребители и така участват в дневна и месечна на класация на най-популярните играчи.

Профилите разполагат с всички механизми за контрол и достъпност според желанието на потребителите. Обидните и провокативни текстове и коментари имат опции за докладване.

Албуми.

Всеки потребител разполага с неограничена възможност да споделя снимки от свои лични преживявания или просто красиви фотографии. Снимките могат да бъдат коментирани и харесвани.

Настроения.

Малките емотикони, които потребителите могат да сложат върху аватара си, предоставят възможност всеки да изрази настроението си в даден момент.

Постижения.

Активността на играчите е разделена в три основни групи с постижения – в сайта, в игрите и в турнирите. За всяка изпълнена цел потребителите получават отличителен знак, а в доста от случаите и награда, сформирана от някои от екстрите в сайта.

Пример за постижение в играта Белот: Спечели игра с валат при анонс от опонента.

Картички и подаръци.

Всеки потребител има възможност да подари или да получи картички и подаръци. Те се запазват в галерия в профила и могат да бъдат разгледани по всяко време от притежателя им.

Видео поздрави.

Те се излъчват на вградения плеър в сайта и към тях може да се добави лично послание или текст.

Чат и съобщения.

И двата вида комуникация имат опция за контрол, а чатът и функция „инкогнито“. Може да пишете с всички, само с приятели или с никой, в зависимост от това, каква настройка ще изберете.

Общ чат.

В него играчите имат възможност да комуникират по различни теми, да обсъждат игри или просто да се забавляват.

Игри

Класации.

  • Дневна класация – в нея се записват играчите с най-високите резултати на дадена игра за деня.
  • Месечна класация – в нея се записват постиженията на играчите за целия месец.

Опции за игра.

  • Започни игра – опция, при която игрите се провеждат на случайни маси с непознати партньори и/или опоненти. Спечелените точки от тези игри се зачитат в дневните и месечни класации.
  • Направи маса (белот) – маса, на която може да поканите само хора, които присъстват в листа с приятели или са приятели на ваш приятел. Играта е без точки и не влиза в класациите.
  • Игра с покана – опция, при която каните хора от списъка си с приятели. Игрите са без точки и не влизат в дневните и месечни класации. Изключение прави белотът – играта с партньор ви носи точки срещу друга партньорска двойка, но не се зачита в класациите.

Маси.

  • Чат в игра – масите на игрите разполагат с възможност за комуникация в реално време с всички присъстващи на масата. Този чат също има механизми за контрол и опции за докладване на обидни реплики.
  • Камера и микрофон – по време на игра има възможност потребителите да се виждат и чуват, което прави изживяванията реални. Картината от камерите е с опция за докладване.
  • Анимирани шеги – по време на игра може да изпращате забавни анимации на всички присъстващи на масата.
  • Запис на игри – тази екстра се отнася за белота. Активирайки записа имате възможност след всяка игра да прегледате анонсите и отиграванията и да прецените дали играта е била коректна или е имало подсказване. При съмнения за нечестна игра тези записи се докладват за преглед от екипа на сайта.